lørdag 25. april 2009

Konfirmasjonskort, bestilling


Et konfirmasjonskort jeg laget for en kollega, og her har jeg faktisk liftet meg selv ;) (Navnefestkortet). Hun som bestilte det ble fornøyd, så får vi håpe at konfirmanten også liker det.
Her er det brukt ark fra Basic Grey (LilyKate-serien), blomster fra Prima og mulberryroser.
Stempelmotivet er fra Stamping Bella. Har også brukt charms og tynt organzabånd. Tags er stanset ut med QK. Fonten jeg har brukt heter Wendy Medium.



Jeg har også lagt ved bilder av innside og bakside. Stemplene som er brukt på innsiden av kortet er fra Stempelglede.
Denne gangen har jeg stemplet med personlig stempel på baksiden, siden jeg også kjenner jenta som konfirmeres.




onsdag 15. april 2009

Bursdagskort


Et enkelt bursdagskort til svigermor.

Her har jeg brukt embossingfolder fra CB på den rosa kartongen, bånd, Primablomster og roser. Blondekanten er laget med Doily Lace bordpunch fra Martha Stewart. Stempelet er fra Papirloftet.

lørdag 4. april 2009

Navnefest - bestillingskort


Jeg fikk en bestilling fra en kollega om å lage kort til en navnefest. Her ble farger og dekor nokså likt nyfødtkortet jeg laget nylig. Det er brukt mønsterark fra Melissa Frances, blomster fra prima og roser av ukjent merke. På kartongen med "Navnefest" har jeg brukt Threading water punch fra Fiskars, og tredd et smalt organzabånd igjennom. Tagene med navn er stanset ut med QK, og fonten eer den samme som er brukt på "Navnefest". Fonten heter Wendy Medium. Kortet er også pyntet med et par charms. Charms og tags er festet med ståltråden som er stilken på rosene.