søndag 28. juni 2009

Dåpskort, bestilling

Dåpskort laget på bestilling fra en kollega. Her har jeg brukt mønsterark fra Imaginisce, og det etterhvert så gjenkjennelige "beltet" av kartong punchet med Fiskars Threading Water punch. Et lyserosa oganzabånd er tredd i hullene. Blomster fra Prima og halvperler fra Kaisercraft. Liten retroflower og de små hjertene er stanset ut med puncher fra EK Success. Scallopsirkel og sirkel stanset ut med puncher fra Marvy Uchida. Kanter er svertet med Orchid Pastel Fluid Chalk. Fonten brukt til å skrive med er Wendy Medium.

Innside med teksten:
Måtte du få
et liv som er mildt og godt
og finne lykken
i både stort og smått.


Enkel bakside hvor mønsterarket fra forsiden går igjen, men her har jeg brukt baksiden av mønsterarket.

fredag 19. juni 2009

Herrekort, 60 år

En kollega ville gjerne ha et kort til en som fylte 60 år. Jeg får ikke til å pynte kortene til menn så mye, så her er det brukt kartong for det meste. Bildet er skrevet ut på akvarellpapir, og fonten brukt til å skrive med er Bradley Hand ITC. Har brukt to sirkelpuncher fra Marvy Uchida til å stanse ut sirklene. "60" er skrevet med Thickers. "Gratulerer" er printet på kartong og punchet ut med Word Window punch fra Stampin' Up. Mønsterarket er fra K&Company.

Enkel bakside hvor samme mønsterark går igjen.



lørdag 13. juni 2009

50-års kort, bestilling

Nok et kort på bestilling fra en kollega. Hun var så fornøyd med et kort jeg hadde laget til henne tidligere, så hun ville gjerne ha likt oppsett på dette kortet. Fargeønskene var gult og oransje. Her har jeg igjen brukt Bazzill French Vanilla som base, og som matte under mønsterarket (svertet med Creamy Brown stempelpute). Mønsterarket er fra K&Company. Hydrangeablomster fra Prima og roser av ukjent merke. Charms i utforming av sommerfugl og øyenstikker. Beltet tvers over kortet er punchet med Fiskars Threading Water punch, og et smalt organzabånd er tredd igjennom. Fonten brukt til å skrive med er Wendy Medium. "50" er skrevet med Paige fra QK. Tags er også punchet ut med QK.

Enkel bakside lik de fleste jeg lager. To scallopovaler punchet med puncher i forskjellige størrelser, og mønsterarket det samme som på forsiden.

søndag 7. juni 2009

Konfirmasjonskort

Et rosa konfirmasjonskort til samboerens søster som ble konfirmert i dag.
Kortet er en lift, eller i alle fall sterkt inspirert av, Anita sitt flotte kort.
Her har jeg brukt to typer rosa Bazzill, mønsterark fra Fancy Pants og stempel fra Stempelglede.


Innsiden har stempel fra Magnolia (swirl) og Stempelglede (tekst) på venstre side. Borden er punchet med "Doily Lace"punch fra Martha Stewart. Teksten på høyresiden er printet med skriveren.


Baksiden har to scallopovaler punchet med puncher fra Marvy Uchida, nederst har jeg stemplet med personlig stempel på mønsterark.

lørdag 6. juni 2009

Bryllupskort, ny bestilling

Et nytt bryllupskort laget på bestilling fra en kollega. Her har jeg brukt Bazzill French Vanilla som kartong til selve kortet (min favoritt), mønsterark fra K&Company, glitterhjerte fra Melissa Frances, hydrangeablomster fra Prima og roser og bånd av ukjent merke. Pyntenålene har jeg laget selv av utstyr jeg har til perlehobby.

Enkel innside med teksten (ukjent forfatter):

To må man være om livet skal lykkes
To når et kjærlighetstempel skal smykkes
To når det stormer
To i det stille
To for å kunne
...og to for å ville

Enkel bakside med brudeparets navn. Har brukt scalloppuncher fra Marvy Uchida og det lille hjertet er fra en punch fra EK Success.


Toffifee-bursdagshilsen

En enkelt pyntet Toffifee-eske som bursdags"kort" ved siden av gave.
Her har jeg brukt ark fra MME Trés Jolie Collection, stempel fra Stempelglede og diverse blomster.


Enkelt bursdagskort

Et meget enkelt bursdagskort. Her har jeg brukt et gammelt ark fra Chatterbox, tekststempel fra Stempelglede, og hydrangeablomster fra Prima. Mulberryroser av ukjent merke. Kortet har også en enkel innside og bakside, men bilder av disse er ikke lagt ut.