fredag 31. juli 2009

Bursdagskort juli #3


Bursdagskort til min søte, lille niese som fyller tre år i dag!

Nå starter Kort o mania snart opp igjen på scrapping.no, og dette kortet deltok jeg med i oppvarmingsrunden. Oppgaven var å lage kort etter en skisse, og temaet var "Smak av sommer".

Her har jeg brukt mønsterpapir fra Melissa Frances, og "stripen" er mønsterpapir fra MME. Borden er punchet ut med Martha Stewart "Doily Lace" punch. Jordbær og blader er punchet ut med figurer fra QK. Navnet og tallet er også stanset ut med QK. Blomstene er medium "Got Flowers?" fra Prima. Stempelmotivet er fra Magnolia, og det er stemplet på akvarellark og fargelagt med Distress Ink.

Minikort #1,2 og 3

Jeg har blitt inspirert av Kari til å lage minikort i størrelsen 10x10 cm. Tenkte at det var kjekt å ha noen slike kort liggende, eller eventuelt legge dem i en salgsboks.
Her har jeg startet med å lage babykort, alle etter samme mal. (Guttekortene ble helt like.) Her er det brukt mønsterpapir fra Melissa Frances og motivstempel fra Joanna Sheen. Innsiden og baksiden har tekststempel (Baby) fra Kreativ Hobby.




Awards




Jeg har mottatt to awards! En søt og sommerlig "Lemonade stand" fra Carina, og "Beautiful Blogger" fra Mariann. Begge disse to damene er utrolig dyktige kortlagere, og det er veldig hyggelig at de tenkte på meg når de skulle gi disse videre. Tusen takk!

søndag 19. juli 2009

Bursdagskort juli #2

Et enkelt bursdagskort til samboerens bestemor. Her er det brukt mønsterark fra MME, og diverse blomster og blader fra Prima. Halvperlene er fra Queen & Company. Gratulasjonsstempel fra Stempelglede.

Enkel bakside med samme mønsterark og personlig stempel.

Bursdagskort juli #1

Et enkelt bursdagskort til en av samboerens søstre. Her har jeg brukt mønsterpapir fra Dream Street Papers, og diverse blomster fra Prima. Bladene er stanset ut med Martha Stewart "Frond" punch. Halvperlene er fra Kaisercraft. Motivet er fra Stamping Bella, og rammen og teksten fra norsk stempelblad.

Enkel bakside med samme mønsterark som forsiden og personlig stempel.