mandag 21. juni 2010

Konfirmasjonskort

Dette konfirmasjonskortet laget jeg til min samboers fetter som var konfirmant i mai. Mønsterarkene er fra K&Company. Motivstempel fra Whiff of Joy og tekststempel fra Stempelglede. Stjernene er Grungeboard malt med akrylmaling.

Innsiden kopierte jeg fra et kort jeg så i Ett trykk nr 2 2009. Takk til Anita Thorsen for inspirasjonen! Jeg synes denne løsningen med pengelommen var veldig fin. Tekststempelet er fra Stempelglede.



Eksplosjonsboks til mamma

Min første eksplosjonsboks laget jeg til mamma :)
Jeg ble bare sånn passe fornøyd, syntes noen av sidene ble kjedelige. Mamma likte den, da! Kortet ble kombinert kort og gaveeske, da vi hadde puttet en parfymeflaske i midten.
Alle papirene er fra BG, pynten er litt diverse, men mange blomster fra Wild Orchid Crafts.


Bursdagskort til en bilglad jubilant

Burdagskort til en bilglad jubilant. Bildet er skrevet ut på skriveren. Mønsterarkene er fra BG, og det er også brukt diverse QK figurer. Skruebrads fra Karen Foster.

Innside med tekststempel fra Kreativ Hobby. Panelene er stanset ut med Spellbinders Labels One. Stjernene er stanset ut med QK.

Enkel bakside, panelet med teksten er stnset ut med Spellbinders Deckled Rectangles


Bursdagskort til lille Tobias


Et enkelt kort i størrelsen 10x10 cm. Her har jeg brukt mønsterpapir fra Melissa Frances, motivstempel fra Joanna Sheen og teksstempel fra Norsk stempelblad. Bamsen er stanset ut med en Martha Stewart punch, hjertene er stanset ut med en punch fra EK Success.

Bursdagskort til pappa



Et enkelt gratulasjonskort til pappaen min som hadde bursdag i februar. Her har jeg brukt Kraftkartong som base, mønsterark fra restekassa og bokstaver fra My Little Shoebox. Tekststempelet på forsiden er fra Kort i hodet, tekststempelet inni er fra Stempelglede.

Bursdagskort til Herman


Dette kortet hadde jeg helt glemt, det ble laget til lille Herman som fylte ett år i oktober i fjor. Motivet er et Magnoliastempel, tekstempelet er fra Kreativ Hobby. Mønsterarket er fra MM og bokstavene er stanset ut med QK Snowday.

Litt oppdatering

Jeg har vært en dårlig blogger i vår, men nå kommer en oppdatering :)