torsdag 29. juli 2010

#78 Bidrag til Friday Sketchers (#112)


Her er et bursdagskort til min lille niese som fyller fire år :) Kortet er et bidrag til skisse nr 112 hos Friday Sketchers.

Motivet er fra Magnolia og er fargelagt med Promarkers. Mønsterarket er baksiden av et ark fra Teresa Collins. Pynten er brads fra Panduro, blomster fra Prima, halvperler, pyntenåler og charms. Bladene er stanset ut med en MS punch. Kronen er stanset ut med QK.

fredag 23. juli 2010

#77 Bursdagskort til 90-åring

Dette kortet ble laget til en 90-årsjubilant med interesse for travsport. Kortet fikk en nostalgisk stil med dette vintagebildet og kanten som er punchet med Arch Lattice punch fra MS. Rosene er fra WOC og bladene fra Prima. Teksten er skrevet ut på PC og stanset ut med en Spellbinder tag.



#76 Bursdagskort til 70-åring

Jeg har funnet ut at jeg vil forsøke å lage litt oversikt over prosjektene mine, så jeg kommer til å nummerere dem når jeg legger dem ut i bloggen. Jeg talte over det som var lagt ut tidligere, og kom til 75. Her er altså prosjekt nr 76:

Dette kortet laget jeg på bestilling for en kollega. Kortet måtte være i stor størrelse, da det skulle være et spesielt gavekort inni. Her måtte jeg skjøte to Bazzill for å få den riktige størrelsen, og det gikk også med to mønsterark.

Her har jeg brukt mønsterark fra BG, og rosene er fra Wild Orchid Crafts. Tekststempelet er fra Kreativ Hobby, dette er embosset med kobberembossing. Borden på venstre side er stanset ut med Arch Lattice punch fra MS. Teksten er skrevet på PC, font Wendy Medium. Panelet med teksten er stanset ut med Spellbinders Labels 8.



Baksiden dekorert med bursdagssangen som er skrevet ut fra PC med den samme fonten som teksten på forsiden.