søndag 30. januar 2011

#86 Bursdagskort og utfordringsbidrag

Med dette bursdagskortet deltar jeg i utfordringen hos Simon Says Challenge , oppgaven er "Animal Antics", altså noe med dyr som skøyer litt :)

Motivet er fra Penny Black, tekststempelet er fra Scrapmagasinet. Motivet er stemplet på et panel stanset ut med Spellbinders, og det er fargelagt med Prismacolorblyanter. Blomsterpynten er fra WOC og Prima.


Innside med tekst fra Else Irene Melling.



Bakside også med tekststempel fra Else Irene Melling. Før overlevering av kortet kom det også på personlig stempel nederst på baksiden.

#85 Bursdagskort

Her er enda et bursdagskort fra i høst. Et nokså enkelt kort hvor det kun er brukt blekk, lim og papir.

Motivstempelet er fra Flower Soft, tekstempelet fra Kreativ Hobby. Navnet er stanset ut med QK Frankie Classic. Motivet er fargelagt med Distress Ink. Mønsterarket er fra KaiserCraft.


#84 Bursdagskort

Jeg ble visst ikke helt ferdig med oppdateringen i høst, for jeg har jammen flere kort jeg ikke har lagt ut...
Her er et kort som ble laget til min samboers onkel, et humorkort med hovedmotiv og tekst fra Kreativ Hobby. Motorsykkelen i bakgrunnen er et stempel fra Papirgleder. Mønsterarket er fra Cloud9Design. Jeg har brukt tre brads til pynt; to skruebrads og en formet som skiftenøkkel. 50-tallet er Thickers, skumvarianten. Tannhjulene er stanset ut med QK.